Blogg

Klubbhoppning 6/6

8 jun 2013

Maja & jag startade 50&60cm på klubbhoppningen i torsdags, har tyvärr bara film från 60 klassen. 

 

Imorgon ska jag fota lokal/regional hoppning i Lammhult, taggaaad! ;) 

Hemma från Skåne

3 jun 2013

Hemma från Skyrup och tillbaka i skolan. Blev inte alls som jag tänkt mig, det blev väldigt mycket bättre! Hann inte fota något alls, stod i kiosken/banan första dagen och banan hela dagen igår. Klasserna från igår sändes på equisport.tv, finns att se i efterhand här (välj Elithoppning Skyrup). Och allt annat har bara varit...grymt. Skyrup är ju trotsallt Skyrup och där finns världens bästa Aw, finns inte så mycket mer att säga. ;) 

Hälsade på min kära ponny idag efter dessa tre dagar utan henne. Eftersom det inte blev något fotande i Skyrup så följde kameran med till stallet idag och Ida & Stina fick vara med på bild idag, Ida knäppte lite kort på mig och Maja med. Första gången hon fotade med systemkamera, bilderna blev väldigt bra för att vara första gången. Sedan att jag ställde in allt osv innan och så but still. ;) 

En utav bilderna Ida tog på mig och min vackra lilla springare. :') 

Hässleholm Grand Prix

30 maj 2013

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig i Skåne på Sveriges finaste bana, Sveland Arena. Direkt efter skolan åker jag till Alvesta och åker ned till Hässleholm och sedan vidare till Aw Sporthorses. Förhoppningsvis har jag med mig kameran så jag kan fota lite under rasterna, får se hur mycket tid det blir över till det. ;) 

Mer bilder från Aw hittar ni här. Bilderna är från Skyrup Horse Show 2011. 

 

Nu kör vi!

26 maj 2013

Nuså, nu ska vi starta upp det här på riktigt! Tanken är att jag ska ut och fota en väldig massa mer tävlingar nu, konfirmationen är slut och jag är äntligen ägare av en helt egen systemkamera, lycka. Har fått en Canon 650D så nu ska jag plugga på hur den fungerar och sedan bär det av på tävlingar! Nu när konfan är slut så kanske jag har lite fler lediga söndagar med. ;) 

Har endel planer på vad som ska hända här med, jag kommer att köra med den här bloggen med uppdatering någon gång i veckan, kanske mer kanske mindre beroende på vad som händer här i livet. Ska fixa lite nytt utseende och lägga upp lite mer bilder. Hoppas på att det ska bli bra, eller vad säger ni? ;) 

Blogg

26 maj 2013

Har inte den blekaste aning om hur det här fungerar, men vi ger det ett försök ;)